Pioneer Homido VR BRIL V2


De
VR headset Homido V2 is de nieuwste en meest veelzijdige virtual reality bril die werkt met verschillende smartphones met een schermgrootte van 4.2 tot 6 inch die op het Android of iOS platform draaien. De Homido V2 is een slankere en ge-update versie van de originele Homido VR bril. Net als met zijn voorganger kan de gebruiker één van de 1.000+ VR apps voor iOS of Android gebruiken en de V2 heeft nu de look & feel van een topklasse VR bril, maar dan voor een uitermate gunstige prijsstelling.

Met deze Homido VR Headset V2 stap je comfortabel en relatief goedkoop in de wereld van virtual reality. Schuif je 4 tot 6 inch Android of iOS smartphone in de VR bril en plaats je jezelf in een virtuele wereld. Maak gebruik van de vele afstelmogelijkheden en zet de VR bril helemaal naar jouw hoofd. Stel de afstelbare lenzen nauwkeurig af en plaats ze recht voor je ogen. Zo heb je geen last van een dubbele weergave. Span de hoofdband aan zodat de VR bril tijdens het gebruik niet van je hoofd af valt.


Pioneer Homido Mini

Er is ook een kleine versie van de Homido VR-bril uit: de Homido Mini.SpecificatiesHomido Virtual Reality Headset
Gewicht: 340 gram
Grootte: 117*180*107mm
Materiaal: Canvas
Kleur: zwart
Geschikt voor: smartphones van 4,2 tot 6 inch


Voor- en nadelen Homino VR-bril


Door de universele smartphonelade is de virtual reality bril geschikt voor alle Android en iOS toestellen van 4 tot 6 inch.
Deze VR bril is ook geschikt voor brildragers. Met de verstelbare lenzen plaats je de lenzen recht voor je ogen voor een scherp beeld en zonder anti-fog systeem kan er condens op de lenzen komen.


Meer informatie
Meer informatie over de VR-bril Homido: http://www.homido.com
Prijs
vr-bril homido v2
Pioneer Homido
Virtual Reality 2
virtual reality bril homido
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
© 2021 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info