virtual reality headsets kopen voor de beste prijs

Bij welke winkels kan ik het beste een VR-bril kopen?


Een VR-bril kopen kan tegenwoordig bij diverse webshops of winkels. Kijk hieronder in een van de shops voor aanbiedingen en prijs van de virtual reality brillen. Let wel bij online aanschaf van een Virtual Reality headset op een aantal zaken zoals levertijd en bezorgkosten. Interessant kan zijn om ook accessoires te bestellen bij het aanschaffen van een VR-bril.
acties virtual reality headsets (vr-brillen) bij online winkels

Welke (online) winkels en webshops hebben VR brillen te koop?

Hieronder de winkels waar volop keuze is tussen de diverse soorten VR-brillen die er te koop of te huur zijn, zoals smartphone-, PC-, standalone- en gameconsole VR-brillen. Daarnaast bieden de webshops volop accessoires en handige producten die in combinatie met virtual reality headsets zijn te gebruiken voor nog meer VR-comfort en plezier.
bol.com
link naar vr-brillen winkel bol.com
UnboundXR
link naar vr-brillen winkel unboundXR
VR Expert
link naar vr-brillen winkel vr-expert

Overzicht met links naar webshops VR-brillen

Hieronder een totaal overzicht van de meest bekende winkels en online webshops die Virtual Reality headsets (VR-brillen) verkopen in Nederland en Belgie:
logo vr brillen coolblue nederland
Nederland
logo vr brillen coolblue nederland
BelgiŽ

Wat zijn de best verkochte VR headsets van dit moment?

Wat zijn de best verkochte virtual reality headsets?
Bekijk de top 10 van meest verkochte VR-brillen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een virtual reality headset?


Eerst moet je de basisbeslissing maken of je een bedrade, draadloze of mobiele VR-set wilt aanschaffen. Dit is een ander budgetkeuze: Mobiele VR-bril zijn relatief het goedkoopst. Betere kwaliteit maar duurder zijn VR-brillen voor de computer met de gaming-pc (in de vorm van een grafische kaart) en een gameconsole. Lees verder

Welke VR-accessoires het beste bij een VR-bril te kopen?


Bij het bewegen in de virtuele wereld kan het impulsief er aan toe gaan. Diverse nuttige accessoires worden aangeboden voor bijvoorbeeld helmen, opbergstandaarden en beschermers. Met extra banden en maskers kunt je de bril aanpassen aan het individuele comfort. Met beschermhoezen voor de VR-bril of geschikte opbergsystemen blijft je VR-set goed opgeborgen en draagbaar.

Welke Virtual Reality bril kan ik het beste kopen?


Virtual reality is de markt verder aan het veroveren mede door nieuwe VR-brillen die fabrikanten uitgebracht hebben zoals HP Reverb G2 en de Oculus Quest 2. De best verkochte VR-brillen tot nu op de markt zijn Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR2 en de HTC Vive Cosmos. Heb je minder geld te besteden en wil je toch kunnen genieten van virtual reality, kies dan voor een van de vele reguliere smartphone VR-brillen.

Wat is de prijs van een Virtual Reality bril (vrbril)?


De prijzen voor een VR-bril variŽren tussen de 50 euro bedrag voor een simpele headset voor de smartphone en ruim 600 euro voor de HTC Vive met veel accessoires. Voor de Sony VR-headset voor de PlayStation 4 moet je een bedrag berekenen rond de 300 euro, plus de prijs voor de benodigde gameconsole. De Oculus Rift kost circa 600 euro, waarvoor je net als voor de HTC Vive een krachtige computer nodig hebt. Wil je virtual reality uitproberen met je smartphone, dan kan je kiezen tussen een simpele goedkope VR-bril en een duurdere VR-bril van hogere kwaliteit.

Waar kan ik virtual reality apps voor VR-brillen laten maken?

Meerdere bedrijven en start-ups bieden tegenwoordig Virtual Reality (VR) diensten aan. Je kunt als instelling of organisatie virtual reality services kopen met betrekking tot onder andere VR-apps ontwikkelen, VR-video ontwikkelen, VR evenementen organiseren, VR-bril laten bedrukken, VR-training, VR-bril kopen of verhuur, VR demo's en presentaties of VR-games ontwikkelen. Lees verder over VR-diensten kopen.

Blogs Virtual Reality brillen


Hieronder de laatste blogs en informatie rondom virtual reality en VR-headsets.
www.vr-bril.info