Links webshops en partners die VR-brillen en VR-diensten verkopen

virtual reality vr-brillen kopen
virutal reality brillen kopen
VR-brillen kopen via Bol.com:

Merken: o.a. Samsung Gear VR, Sony PlayStation VR, VR Box, Cardboard, Homido Virtual Reality 2, Shinecon, Ritech, VR-i, Bobo VR, LG Friends 360VR,  HTC Vive Cosmos, Oculus Quest, Oculus Rift, Valve Index

Actuele prijzen en aanbiedingen

Bol.com
MediaMarkt
OculusRiftEindhoven
Coolblue NL
VR-expert
Unbound VR
Virtual Store

Welke webshops hebben het grootste aanbod VR brillen?


Hieronder de winkels waar volop keuze is tussen de diverse soorten VR-brillen die er te koop of te huur zijn, zoals smartphone-, PC-, standalone- en gameconsole VR-brillen. Daarnaast bieden de webshops volop accessoires en handige producten die in combinatie met virtual reality headsets zijn te gebruiken voor nog meer VR-comfort en plezier.
Coolblue BE
VR-brillen kopen via:
Coolblue NL
Coolblue BE

Merken: o.a. HTC Vive Cosmos, Oculus Quest 2, Oculus Rift S, Gear VR V2, HTC Vive, Sony Playstation, HP Reverb
Amazon.nl

Waar moet je op letten bij het kopen van een virtual reality headset?


Eerst moet je de basisbeslissing maken of je een bedrade, draadloze of mobiele VR-set wilt aanschaffen. Dit is een ander budgetkeuze: Mobiele VR-bril zijn relatief het goedkoopst. Betere kwaliteit maar duurder zijn VR-brillen voor de computer met de gaming-pc (in de vorm van een grafische kaart) en een gameconsole. Lees verder

Welke VR-accessoires zijn interessant om erbij te kopen?


Bij het bewegen in de virtuele wereld kan het impulsief er aan toe gaan. Diverse nuttige accessoires worden aangeboden voor bijvoorbeeld helmen, opbergstandaarden en beschermers. Met extra banden en maskers kunt je de bril aanpassen aan het individuele comfort. Met beschermhoezen voor de VR-bril of geschikte opbergsystemen blijft je VR-set goed opgeborgen en draagbaar.

Meer informatie over VR en reviews van VR-brillen

VR-brillen kopen via unboundvr.nl

De VR expert webshop met het grootste assortiment VR brillen, randapparatuur en accessoires.
Merken: o.a. Oculus, HP Reverb, HTV Vive, Playstation, Microsoft Hololens, Pimax, Pico, Varjo, XTAL, bHaptics, VR Cover, Rebuff, Insta360, Valve Index.

VR Hardware voor consumenten
VR Hardware zakelijk kopen of huren

Bij welke webshops kan ik het beste een VR-bril kopen?Een VR-bril kopen kan tegenwoordig bij diverse webshops of winkels. Kijk hieronder in een van de webshops voor aanbiedingen en prijs van de virtual reality brillen. Let wel bij online aanschaf van een VR headset op een aantal zaken zoals levertijd en bezorgkosten. Interessant kan zijn om ook accessoires te bestellen bij het aanschaffen van een VR-bril.


Welke VR bril kan ik het beste kopen?


Virtual reality is de markt verder aan het veroveren mede door nieuwe VR-brillen die fabrikanten uitgebracht hebben zoals HP Reverb G2 en de Oculus Quest 2. De drie best verkochte VR-brillen tot nu op de markt zijn Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR en de HTC Vive Cosmos. Heb je minder geld te besteden en wil je toch kunnen genieten van virtual reality, kies dan voor een van de vele reguliere smartphone VR-brillen.

Meer over de beste VR-brillen van 2021
virtual reality bril prijs en aanbiedingen bij webshop unboundvr

Wat is de prijs van een Virtual Reality bril (vrbril)?


De prijzen voor een VR-bril variŽren tussen de 50 euro bedrag voor een simpele headset voor de smartphone en ruim 600 euro voor de HTC Vive met veel accessoires. Voor de Sony VR-headset voor de PlayStation 4 moet je een bedrag berekenen rond de 300 euro, plus de prijs voor de benodigde gameconsole. De Oculus Rift kost circa 600 euro, waarvoor je net als voor de HTC Vive een krachtige computer nodig hebt. Wil je virtual reality uitproberen met je smartphone, dan kan je kiezen tussen een simpele goedkope VR-bril en een duurdere VR-bril van hogere kwaliteit.
VR-bril kopen:
Bekijk de prijsaanbiedingen en acties in de VR-webshops
prijs vr-brillen en headsets webshops
virtual reality headsets kopen voor de beste prijs
virtual reality headset kopen tegen de beste prijs
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
wat kost een vr-bril en in welke winkel en webshop zijn vr headsets te koop
© 2021 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen.