Dit zijn de beste gratis apps voor PlayStation VR


Er zijn veel nieuwe apps and games om te spelen op de Playstation VR. Dit zijn de beste apps en games die je met een Playstation VR-bril (PSVR) gratis kunt uitproberen. Veel PlayStations VR-content kost geld. Dat is duidelijk, maar wat je misschien niet weet, is dat er een aantal echt interessante programma's gratis beschikbaar zijn. Veel van hen zijn ontworpen om 360-graden inhoud te ervaren in je VR-headset, maar andere zijn VR-ervaringen die interactief en leuk zijn.

Waar kan ik de apps downloaden?
De gratis PSVR-apps en games zijn te downloaden in de PlayStation Store.

Littlstar VR
Littlstar is een andere video-app die tot de nok gevuld is met inhoud. Deze video's kunnen allemaal in 360 graden worden bekeken en je midden in de actie plaatsen, of dat nu betekent dat je Rio moet zien tijdens de Olympische Spelen of dat je wordt ondervraagd in een Funny or Die-schets. Er is ook een geweldig navigatiesysteem.

NextVR
NextVR streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen kwalitatief VR-entertainment te bieden. Je kunt vanuit je luie stoel naar sport, concerten en speciale evenementen kijken terwijl je de PSVR gebruikt.

YouTube
Als internet alle informatie ter wereld binnen handbereik heeft, doet YouTube hetzelfde met video's. Van nieuws tot vloggers, beautyvideo's tot gamingvideo's en meer, YouTube staat vol met inhoud. Het is logisch dat je in een konijnenhol met video's kunt vallen, zelfs als je in VR zit.

Rec Room
Als het gaat om geweldige gratis software voor de PlayStation VR, wordt het niet beter dan Rec Room. Er zijn enorm veel activiteiten te doen, games om te spelen en kunst om te maken en het kost niets. Het heeft zelfs geen microtransacties.

Hulu
Als je nog nooit de kans hebt gehad om gewoon achterover te leunen en je favoriete programma vanuit VR te bekijken, dan is dit nu je kans. Onthoud echter: de app is gratis, maar om te kijken heb je een lidmaatschap nodig en moet je in de VS zijn

Invasion!
Invasion is een korte film die draait om een ??paar buitenaardse wezens die hun zinnen hebben gezet op het veroveren van de aarde. Er is maar één probleem. Het eerste dat ze tegenkomen is een ondeugend wit konijn dat zijn angstaanjagende tactieken niet zittend zal nemen.

Allumette
Je ziet VR misschien niet als een geweldige plek om een ??korte animatiefilm te ervaren, maar Allumette zou je ongelijk bewijzen. Er is hier geen echte dialoog; in plaats daarvan hoor je muziek die helpt om de emotie van het verhaal over je heen over te brengen.

Call of Duty: Infinite Warfare Jackal Assault VR Experience
Als je een fan bent van de Call of Duty-franchise, heb je geluk omdat er een VR-add-on-ervaring beschikbaar is, zelfs als je Call of Duty: Infinite Warfare al hebt opgepikt. Je wordt in de cockpit van de Jackal geplaatst, een straaljager die zowel in de lucht als in de ruimte kan vechten.

Air Force Special Ops: Nightfall
Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om jezelf op 14.000 voet uit een bewegend vliegtuig te werpen en naar de aarde te dalen? Ja, ik ook niet, maar Nightfall laat je precies dat doen.

Spiderman: Far from home VR Experience
Dit is een korte maar goed samengestelde VR-ervaring waardoor je zou willen dat het een volledig gerealiseerde Spiderman-game was. Stel je voor dat je van dak naar dak slingert terwijl je tegen goons vecht! het zou fantastisch zijn! Stel je niet meer voor: hier is een glimp van wat er zou kunnen zijn, helemaal gratis op je PSVR.

lens voor PS VR
Lens voor PS VR is een gratis streamingdienst, zodat je niet alleen 360 = graden video's kunt bekijken, maar ook 2D-video's kunt streamen. Of je nu naar het noorderlicht of meer kijkt, Lens zal een geweldige aanvulling zijn op je VR-streamingbibliotheek.

playstation vr vr-bril spellen PSVR

Meer games voor Sony PlayStation VR (PSVR)


Klik hier voor meer VR games voor de PlayStation (PS4, PS Slim of PS Pro).
PlayStation VR
PlayStation VR Sony PlayStation VR
Type: Spelcomputer VR-bril
Platform: PlayStation VR
Resolutie: 1920x1080
Prijs: € 339,-
Beste gratis
VR-games voor
PlayStation VR
Playstation VR bril games - PSVR
virtual reality bril
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
sony playstation vr games
© 2022 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info