HTC Vive Focus VR bril: stand alone headset


De HTC VIVE Focus is een stand-alone VR-headset gemaakt door HTC en is de eerste stand-alone VR-headsets met 6DoF (6 Degrees of Freedom).

VIVE Focus-gebruikers hebben toegang tot VIVE Wave, het open content-platform van HTC. Dit platform integreert de inhoud die al aanwezig is op het HTC VIVEPORT-platform.

VIVE Focus VR-headset belangrijkste kenmerken
- Inside-out 6DoF: deze draadloze VR-headset biedt 6 vrijheidsgraden zonder dat externe sensoren of vuurtorens nodig zijn. Dit is mogelijk dankzij de dubbele frontcamera's van de headset.
- 3DoF-controller: een Bluetooth-controller wordt meegeleverd met deze virtual reality-headset (overschakelen naar de 6DoF-modus is mogelijk).
- Verwijderbaar leren gezichtskussen: stelt gebruikers in staat om het gezichtskussen gemakkelijk te reinigen indien nodig.
- microSD-kaartsleuf: gebruikers hebben toegang tot maximaal 2 TB extra opslagruimte.
- Ingebouwde microfoon en luidsprekers: voor meer onderdompeling. Er is ook een 3,5 mm stereo audio-aansluiting als gebruikers hun eigen oortelefoon willen gebruiken.

VIVE Focus 2.0 software-updates:
- 6DoF-controllermodus
- PC VR-streamingfunctie
- Basisfunctie voor het volgen van gebaren
- Passagiersmodus zorgt voor extra batterijduur
- Extra functies voor HTC-smartphone-naar-headset

HTC VIVE Focus prijs
De VIVE Focus is verkrijgbaar in Electric Blue of in Almond White voor $ 650. Deze stand-alone virtual reality-headset wordt geleverd met een controller.
HTC Vive Focus VR
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
2021 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info