Live VR-event op de dam tijdens Koningsdag


Om toch nog een veilige en alternatieve Koningsdag te kunnen vieren wordt op 27 april het Kingsday VR Festival gehouden. Het live-evenement in virtual reality speelt zich af op de Dam in Amsterdam en bevat onder meer muziekoptredens en een lichtshow. De opbrengst wordt gedoneerd aan de Voedselbank. Bezoekers kunnen bij de bar virtueel bier bestellen, losgaan op de dansvloer en kunnen ook de koning virtueel de hand schudden en hem feliciteren met zijn verjaardag.
Het eerste Kingsday VR Festival is een initiatief van VR-ontwikkelaar Vrroom, die ernaar streeft om 30.000 bezoekers te ontvangen in de virtuele omgeving. Het evenement duurt van 20.00 tot 23.00 uur en er zijn verschillende kaarten voor te koop, vanaf 7,50 euro. De organisatie wil geen winst op het VR-evenement maken en wil de opbrengsten doneren aan de Voedselbank. Voor een bezoek aan het festival is een goede VR-bril nodig, maar voor bezoekers zonder deze techniek is er ook een livestream beschikbaar. Het muziekprogramma bevat optredens van Kwambo, Vangrail, dj Jochem Hamerling en een mysteryguest.
Informatie over de vr-bril en virtual reality brillen vergelijken
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
virtual reality bril - vr-brillen
2020 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info