Meer informatie over de Gear VR:


https://www.oculus.com/en-us/gear-vr/
http://www.samsung.com/global/galaxy/wearables/gear-vr/

Wat zijn de beste Samsung Gear VR-apps?


- Facebook 360
- Samsung VR
- Samsung PhoneCast VR
- Paint VR
- Plex VR
- YouTube VR
Meer games en apps
Virtual Reality bril kennisbank

Virtual Reality

Alle informatie over de VR-bril Samsung Gear


De Samsung Gear VR-bril is samen met Oculus ontwikkeld en is de eerste virtual reality bril van een grote fabrikant die in Nederland is uitgekomen. De Samsung Gear VR is een VR-bril die moet je combineren met een Samsung smartphone. Je download een VR-app en stopt de telefoon in de headset om een 3D virtueel beeld te krijgen waarin je kunt rondkijken.


Wat zijn de specificaties van de Samsung Gear VR?


Het is een van de beste en goedkoopste manieren om VR te ervaren als je al een Samsung-smartphone hebt. En nu je de headset kunt koppelen aan een bewegingscontroller, voelt hij veel meeslepender aan. Het nadeel van deze headset is dat de keuze van compatibele handsets vrij beperkt is.

Er zijn meerdere versie van de Samsung Gear VR te koop. Let goed op bij welke smartphone de virtual reality bril te gebruiken is en de specificaties die daarbij horen. Meer infoWat zijn de voordelen van de Samsung Gear VR-bril?

+ Licht en comfortabel, stijlvol ontwerp
+ Weergave afhankelijk van smartphone
+ Eenvoudig te gebruiken interface
+ Gunstige prijs voor een VR-bril


Wat zijn de nadelen van de Samsung Gear VR-bril?

- Werk alleen met Samsung smartphones
- De prestaties zijn goed, maar kunnen nog beter


Welke versies zijn er van de Samsung Gear VR-bril te koop?

Er zijn meerdere versies van de Samsung Gear VR-bril te koop. Samengevat de wat oudere modellen herkenbaar aan de zwart/witte kleur van de headset en de meest recente versie die geheel zwart is. Deze nieuwe versie heeft ook een beweging controller standaard bijgeleverd. Zoals je kunt verwachten is dit laaste model van de Gear VR het duurste in aanschaf.Wat kan ik met een Samsung Gear VR?Gaming-liefhebbers en filmfans zullen de Samsung Gear VR erg behulpzaam vinden. De Samsung Gear VR is meer dan een gaming-apparaat. Het is perfect om in 360 video te bekijken. Het gebruik van de Samsung Gear VR is een geweldige manier om je vrije tijd door te brengen en jezelf ergens in onder te dompelen. Leeftijd is geen limiet. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het plezier en entertainment dat met de Samsung Gear VR mogelijk is.


Wat kan kost een Samsung Gear VR?De Gear VR voor de Samsung smartphone zorgt ervoor dat je een hele nieuwe wereld binnen gaat. Houdt rekening met de verschillende modellen en bijbehorende prijzen. De prijs van de Gear VR varieert tussen de 30 en 150 euro afhankelijk van het type en of er een controller al dan niet bij is inbegrepen.

VR-bril Samsung Gear VR reviews


Wil je meer weten of specificaties, instructies, beoordeling en tips van de Samsung Gear VR? Check dan onderstaande reviews op Youtube.Gear VR - Bol.com:


59,90

Overzicht van gerelateerde blogs:
Samsung Gear virtual reality glass
Samsung Gear VR-bril
headset gear virtual reality

Samsung Gear: vind hier alle informatie over deze betaalbare vr-bril

vr-bril van Samsung
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
alle informatie over de virtual reality headset - Samsung Gear
2020 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info
2021 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen.