virtual reality brillen vr-bril


Nieuwe games voor PlayStation VR

PlayStation viert feest! Er zijn al drie miljoen VR systemen verkocht, een geweldige mijlpaal voor de console. Om te vieren dat er zo veel virtual reality systemen zijn verkocht komt PlayStation met de launch dates van twee grote videospellen!
PlayStation verrijkt het gamen voor het platform door virtual reality een mogelijkheid te maken. Sluit je headset aan, installeer je PlayStation camera, zet het VR systeem op en verlies je in een wereld van 360 graden gamen. Door de 120 frames per seconden, een super realistische 3D omgeving vanwege een OLED-scherm van 5,7 inch waan je je in je favoriete games. Grote games zoals onder andere Until Dawn: Rush of Blood, Batman: Arkham VR en The Elder Scrolls V: Skyrim VR zijn beschikbaar op de PlayStation VR.

Creed: Rise to Glory
Altijd al willen boksen maar geen verwondingen willen oplopen? Creed: Rise to Glory is hét aankomende boks spel van de Playstation VR. De maker Survios werkt hard samen met PlayStation om een geweldig boks spel te creëren. Kruip in de huid van Adonis Creed en beleef zijn verhaal. Begin als amateur in louche clubs en werk je een slag in de rondte om de grootste, machtigste boxer aller tijden te worden.
Evasion
Verzamel je PlayStation VR vrienden en bescherm de menselijke kolonie tegen het kwaad. Kies uit één van de vier unieke classes en voeg je bij een elite team om een held te worden. De game is een intense first-person shooter van de makers Archiact.
alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril
© 2018 VR-bril.info

VR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over virtual reality brillen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen. Mail ons op: contact@vr-bril.info