Virtual Reality met een VR-duikbril

Virtual Reality met een VR-duikbril


Europa-Park wil nog deze winter een bijzondere nieuwe virtualreality-beleving openen. Het Duitse pretpark werkt aan een attractie die het mogelijk maakt om onder water virtual reality te ervaren: Snorri Snorkling VR. De attractie, waar extra voor betaald moet worden, wordt onderdeel van Europa-Parks waterwereld Rulantica.
De naam is een verwijzing naar Rulantica-mascotte Snorri, een paarse inktvis. "Ontdek de unieke onderwaterwereld rond Rulantica op een volledig nieuwe manier", staat in de promotietekst. "Deze winter krijg je de kans om je VR-duikbril op te zetten voor een spettende VR-beleving." In een nieuwe YouTube-video licht men het concept toe.

Europa-Park investeert in VR-techniek


Europa-Park investeert de laatste jaren fors in VR-techniek, zowel in het pretpark als daarbuiten. In september opende in de buurt van Rulantica en themahotel Krønasår de virtualreality-beleving Yullbe. Bezoekers maken daar een interactieve wandeling met een VR-headset op.
De exacte openingsdatum van Snorri Snorkling VR is nog niet bekend. Momenteel zijn Europa-Park en Rulantica gesloten vanwege de Duitse coronamaatregelen. Het waterpark wordt komend voorjaar ook uitgebreid met een nieuw buitengebied dat Svalgurok gaat heten.
Bron: looopings.nl

Wat zijn de best verkochte VR headsets van dit moment?

Wat zijn de best verkochte virtual reality headsets?
Bekijk de top 10 van meest verkochte VR-brillen.

Blogs Virtual Reality brillen


Hieronder de laatste blogs en informatie rondom virtual reality en VR-brillen.
© 2020   www.vr-bril.info