Holofit sportplatform voor de oculus quest vr-bril

Holofit sportplatform voor vr-bril Oculus Quest


Holofit is een nieuw sportplatform voor de vr-bril Oculus Quest, dat verschillende oefeningen kent en steunt op een maandelijks abonnement.
fitness met holofit virtual reality

Sporten met VR-bril van Oculus Quest en Holofit


Met een VR-bril dompelt je onder in een digitale omgeving waarmee je zelfs kunt communiceren met handschoenen met sensoren of handcontrollers. Met VR kun je virtuele bergen beklimmen, verbluffende landschappen verkennen, inzoomen op elke locatie met virtuele Google Earth, en de lijst gaat maar door.
Tegenwoordig is het moeilijk om op internet te zijn en geen nieuws te zien over de impact van VR op vrijwel elke branche. Voorheen was de VR-technologie voor het grootste deel gericht op gaming en entertainment. Er is een nieuwe golf en start-ups hebben besloten om de fitnessroute te gaan. Er gebeurde iets grappigs toen gamers games in VR begonnen te spelen: ze braken in het zweet tijdens het ontwijken, slaan en springen over denkbeeldige tegenstanders. Hierdoor kregen ze onbedoeld een training, waardoor het een onverwacht maar welkom voordeel van VR-gaming werd.
Het belang van sporten kan niet genoeg worden benadrukt. Gewichtheffen, fietsen of joggen kan je redden van coronaire hartziekten, diabetes en andere aan obesitas gerelateerde onbehaaglijkheden.

Wat kan je met HOLOFIT-app?

Met de HOLOFIT-app kun je contact maken met uw vrienden, uw resultaten vergelijken en nooit je trainingen uit het oog verliezen. Je kunt je scores bijhouden, inclusief gewonnen trofeeŽn en in de loop van de tijd nieuwe niveaus ontgrendelen.
Verlies nooit een van je trainingen uit het oog. De HOLOFIT-app slaat elke training die je hebt gedaan op en geeft een overzicht van je voortgang. Verder kun je je resultaten vergelijken met je vrienden of andere HOLOFIT-communityleden.

Sporten met VR-bril en HOLOFIT

Het bijzondere aan Holofit van Holodia is dat je je vr-bril via bluetooth kunt koppelen met compatibele fitnessapparatuur. Het is compatibel met roeimachines (Concept 2, WaterRower via SmartRow, SkillRow, StairMaster HIIT Rower) en alle fietsen en crosstrainers met een extra cadanssensor. Als je er geen hebt, kun je er optioneel een krijgen bij Holodia voor 35 euro.
In de applicatie zelf verlaat je je woonkamer en verken je verschillende werelden met geÔntegreerde mini-games. De gekoppelde trailer geeft een goed overzicht van de gebieden.

Binnenkort verschijnt Holofit voor de Oculus Quest en Oculus Quest 2 en een maandelijks lidmaatschap begint bij 9,90 euro. Jaarlijks lidmaatschap kost 108,00 euro.

Blogs Virtual Reality brillen


Hieronder de laatste blogs en informatie rondom virtual reality en VR-brillen.
www.vr-bril.info