xrspace vr-bril

Alle informatie over de XRSPACE Manova VR-bril


De VR-bril XRSPACE Manova is aanzienlijk lichter dan andere VR-headsets en wordt aangedreven door een Snapdragon 845-processor, met een 6 GB RAM en 5G-compatibiliteit. De virtual reality bril is ook ontworpen als een stand-alone headset en hoeft niet te worden aangesloten op een computer, gameconsole of telefoon.

Het belangrijkste verkoopargument van de XRSPACE Manova VR-bril is dat deze kan worden gebruikt om de gebruiker onder te dompelen in een virtuele wereld genaamd Manova. In Manova zijn verschillende virtuele ruimtes te bezoeken die zijn gecategoriseerd als privé en openbaar. Elke ruimte biedt verschillende activiteiten aan die met andere gebruikers kunnen worden gedaan. Je privéruimte kan worden aangepast en je kunt iedereen uitnodigen voor een hangout.
xrspace virtual reality bril

Wat zijn de voordelen en nadelen van de XRSpace headset?

 

De XRSpace Manova heeft haarscherpe beeldresolutie, een elegant en lichtgewicht design en ingebouwde hand-tracking. De Snapdragon 845-processor biedt voldoende grafische kracht om zwaardere VR-applicaties en games op te kunnen spelen.

 

  • Wifi met krachtige Qualcomm Snapdragon 845, boordevol 6G RAM en nog steeds 20% lichter dan vergelijkbare standalone headsets.

  • Navigeer door virtuele ruimtes op de meest natuurlijke manier: je eigen handen. Handdrukken, high-fives, klappen en dagelijkse gebaren zijn leuker in virtual reality.

  • XRSpace Mova headset is het meest draagbare virtual reality-headset dat is ontworpen voor onmiddellijke ervaringen, overal en altijd.

  • Een groter bewegingsbereik betekent dat je moeiteloos verschillende ervaringen kunt opdoen zoals dansen, yoga en TaChi.

 

De XRSpace Manova heeft een Qualcomm Snapdragon 845-processor, een resolutie van 2.880 x 1.440, 6 GB LPDDR4x RAM, 100 ° FoV en een 4600 mAh-batterij - zogenaamd goed voor 4-5 uur. De headset werd oorspronkelijk aangeprezen met 5G, dus het ziet ernaar uit dat dit een apart model gaat worden. De headset wordt ook geleverd met een 6DoF-controller en geïntegreerde handopsporing uit de doos.

 

5G-platform voor consumenten XRSpace is uitsluitend gericht op sociale connectiviteit:

Het platform bestaat uit een XRSpace-headset, een stand-alone apparaat met 5G-ondersteuning en XRSpace Manova, een sociale wereld waar gebruikers verbinding kunnen maken, samenwerken, entertainment kunnen vinden, creëren en meer. Geen van beide kan zonder de andere worden gebruikt, dus de headset ondersteunt geen andere etalages.

 

Aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 845-processor, is de headset een alles-in-één oplossing met ingebouwde 5G-, LTE- en WiFi-verbindingen. Hoewel apparaten zoals Oculus Quest zojuist handtracking hebben geïntroduceerd, is de Manova ontworpen om direct uit de doos gebarenbediening te gebruiken. Met een strak ogend ontwerp heeft de headset 6 GB RAM en 3 lenzen aan de voorkant voor tracking, plus XRSpace beweert dat het apparaat 20% lichter is dan rivalen. Er zijn nog geen andere specificaties bekendgemaakt.

 

Wat betreft de sociale wereld van XRSpace roept onmiddellijk gedachten op aan Sansar of High Fidelity, twee platforms die er niet in zijn geslaagd de werelden te creëren die ze zich hadden voorgesteld. Manova zal beschikken over aanpasbare full-body avatars, openbare en privélocaties, zoals buurtachtige gebieden of persoonlijke thuisruimtes. Een van de reeds genoemde ruimtes is MagicLOHAS, dat een gezonde en actieve levensstijl promoot, zoals wandelen, dansen en yoga.

 

Meer informatie: www.xrspace.io/us/headset

Wat is de prijs van de XRSpace VRbril?

 

De XRSpace VR-bril is te koop in de volgende uitvoeringen:

  • XRSpace Manova 64GB: € 499,-

  • XRSpace Manova Business Edition: € 599,-

Blogs Virtual Reality brillen


Hieronder de laatste blogs en informatie rondom virtual reality en VR-brillen.

Andere Virtual Reality brillen


Hieronder informatie over andere VR brillen die te koop zijn:
© 2021   www.vr-bril.info