xrspace vr-bril

Alle informatie over de XRSPACE Manova VR-bril


De VR-bril XRSPACE Manova is aanzienlijk lichter dan andere VR-headsets en wordt aangedreven door een Snapdragon 845-processor, met een 6 GB RAM en 5G-compatibiliteit. De virtual reality bril is ook ontworpen als een stand-alone headset en hoeft niet te worden aangesloten op een computer, gameconsole of telefoon.

Het belangrijkste verkoopargument van de XRSPACE Manova VR-bril is dat deze kan worden gebruikt om de gebruiker onder te dompelen in een virtuele wereld genaamd Manova. In Manova zijn verschillende virtuele ruimtes te bezoeken die zijn gecategoriseerd als privé en openbaar. Elke ruimte biedt verschillende activiteiten aan die met andere gebruikers kunnen worden gedaan. Je privéruimte kan worden aangepast en je kunt iedereen uitnodigen voor een hangout.
xrspace virtual reality bril

Wat zijn de voordelen en nadelen van de XRSpace headset?

 

De XRSpace Manova heeft haarscherpe beeldresolutie, een elegant en lichtgewicht design en ingebouwde hand-tracking. De Snapdragon 845-processor biedt voldoende grafische kracht om zwaardere VR-applicaties en games op te kunnen spelen.

 

  • Wifi met krachtige Qualcomm Snapdragon 845, boordevol 6G RAM en nog steeds 20% lichter dan vergelijkbare standalone headsets.

  • Navigeer door virtuele ruimtes op de meest natuurlijke manier: je eigen handen. Handdrukken, high-fives, klappen en dagelijkse gebaren zijn leuker in virtual reality.

  • XRSpace Mova headset is het meest draagbare virtual reality-headset dat is ontworpen voor onmiddellijke ervaringen, overal en altijd.

  • Een groter bewegingsbereik betekent dat je moeiteloos verschillende ervaringen kunt opdoen zoals dansen, yoga en TaChi.

 

De XRSpace Manova heeft een Qualcomm Snapdragon 845-processor, een resolutie van 2.880 x 1.440, 6 GB LPDDR4x RAM, 100 ° FoV en een 4600 mAh-batterij - zogenaamd goed voor 4-5 uur. De headset werd oorspronkelijk aangeprezen met 5G, dus het ziet ernaar uit dat dit een apart model gaat worden. De headset wordt ook geleverd met een 6DoF-controller en geïntegreerde handopsporing uit de doos.

Wat is de prijs van de XRSpace VRbril?

 

De XRSpace VR-bril is te koop in de volgende uitvoeringen:

  • XRSpace Manova 64GB: € 499,-

  • XRSpace Manova Business Edition: € 599,-

Blogs Virtual Reality brillen


Hieronder de laatste blogs en informatie rondom virtual reality en VR-brillen.
© 2021   www.vr-bril.info